Om klubben

dealerknappSthlmpoker är en pokerklubb som fungerar som ett slutet sällskap, det är alltså ingen klubb där du kan komma och gå. Det krävs att man som medlem betalar en medlemsavgift varje år. För att bli ny medlem gäller att man blir rekommenderad av två redan registrerade medlemmar. Man kan dock ansöka om att bli medlem och om styrelsen då tycker att personen verkar lämplig kan de välja att rekommendera personen. Kontakta oss om du vill bli medlem. För tillfället är vi 60 medlemmar, vår kapacitet ligger på ca 70 medlemmar, så det finns plats för nya tillskott i sällskapet.

Vi som driver klubben är:

Johan
29 år, Enskede
Bästa pokerminne: När jag sopade banan med samtliga på klubben och plockade hem vår ”säsongsfinal” som vi arrangerar i december varje år.

25 år, Huddinge
Bästa pokerminne: När jag i tonåren upptäckte Texas Hold ’Em med ett gäng kompisar, jag grottade ned mig rätt rejält och spelade skjortan av dem varje helg.

Fredde
31 år, Skarpnäck
Bästa pokerminne: När jag vann en pokerturnering på internet, prispotten låg på 300 000, då levde man gott ett tag.

Inte bara en pokerklubb

Sthlmpoker fungerar faktiskt inte bara som pokerklubb. I våra lokaler har vi flertalet storbildskärmar där vi träffas och kollar på allt från melodifestivalen (ja, det har faktiskt skett) till fotboll. Vi har även en relaxavdelning med bastu, ”losers corner” som vi brukar kalla det, eftersom att de som åker ur turneringar tidigt brukar trösta sig med att ta en bastu. Som medlem kan man även bara komma in och ta en kaffe eller läsk för att umgås.

Turneringar

Klubben har inga rutiner för hur många eller när turneringar skall anordnas, vi jobbar dock för att det skall finnas minst en turnering per vecka att anmäla sig till. I regel sker dessa turneringar oftast på helgerna. Som mest har vi haft turneringar där 50 medlemmar deltagit, vissa helger är det färre som kan, men så länge vi får ihop ett bord på minst 5 personer så kör vi ändå.

Klubben går utan vinst och vi som driver den tar inte ut någon lön eller liknande, om vi mot förmodan skulle gå med vinst så går detta till inventarier och renovering av lokalerna.